Fable III PC: most már hivatalos!

Korábban már hírt adtunk róla, hogy a Fable harmadik része Windowsra is érkezhet.
A fejlesztő Lionhead Studios blogján kiderült: igazak a pletykák!

Az első Fable 2005-ös megjelenése óta várja a PC-s társadalom, hogy újabb szeletet kapjon Albion történéseiből, de sajnos a második rész XBox exkluzivitása miatt erre nem kerülhetett sor. Úgy tűnik a játékot kiadó Microsoft mégis úgy ítélte meg, hogy megéri a PC-s port a fáradalmakat és a befektetést, olyannyira, hogy már konkrét árakat is tudunk az idén megjelenő játék kapcsán:

A bejegyzés szerint a játék kétféle verzióban lesz elérhető, egy Standard és egy Gyűjtői kiadás közt választhatnak az MS konzol tulajdonosai, míg PC-n (a leírtak alapján) csak Standard verzióban lesz elérhető a termék.

Az árak tehát:
XBox360: $59.99/£44.99/€64.99 az alapkivitelért és $79.99/£59.99/€84.99 a gyűjtőiért.
PC: $49.99/£39.99/€54.99

A gyűjtői kiadás egyébként PC-sek számára letölthető tartalmakat és egyéb meglepetéseket tartogat, amiket most jól le is lövök:
-Egy új küldetés az elátkozott Silverpine-i erdőben, ahol egy legendás kardra, a Wolfsbane-re is szert tehetünk, ami remek szolgálatot fog tenni farkasok és "balverine-ek" ellen, legyenek azok akármilyen szülemények is
- Egy exkluzív hely: feloldhatsz egy új régiót, ami ideális lehet a letelepedni és kincskeresésre indulni családoddal
- “Fable III” kártyák: a Lionhead által készített kártyák, melyek a Fable III karaktereit ábrázolják (hősöket, királypártiakat, lázadókat és gonosztevőket Albion-szerte és azon túl)
- Guild Seal Érme: Az érmének két oldala van (lásd: kétarc), egy Jó (kék) és egy Gonosz (piros), amivel a szerencsére bízhatod, hogy melyik utat válaszd. (A Fable korábbi részeiben is lehetőség volt már ilyen döntéseket hozni, ami többek közt a külsődre és a város lakóira is hatással volt).
- Egy új kutya fajta (A Fable II. részében jelent meg, mint a karaktered hűséges társa): a boxer, mely lojalitásáról híres, bátor társa lesz a legnagyszerűbb királyoknak és királynőknek is.
- Egy egyedülálló hacuka: Aurora földjének távoli és rejtélyes ruhájára lelhetünk (rejtélyes módon női és férfi kiszerelés is lesz), ha netán intelligens, varázsruháról lenne szó, akkor az Unearth néven kell szólítani

A Fable III mottója: "Vezess egy lázadást, csinálj forradalmat, uralkodj egy királyságban".

Itt pedig a gyűjtői kiadásról egy kép, hogy ne kelljen a képzelőerőitekre bízni a fentieket:

Összes oldalmegjelenítés