Mire számíthatunk a Sonytól az E3-on?

Az E3 közeledtével elindultak a türelmetlenek találgatásai, hogy mik is lesznek kint az idei expón. A Sony pedig jó eséllyel indul a legjobb exkluzívokkal rendelkező konzolgyártó címéért a kiállításon. A Cynamite összeszedte azokat a címeket, amikkel jó eséllyel találkozhatunk:

- Killzone 3: az ígéretek szerint nagyobb változatosság, nagyobb pályák, jobb irányítás, jobb történet társul a következő részhez. Információ már van belőle bőven, a képek pedig valóban ígéretesek!

- Uncharted 3: bár nem valószínű, hogy kint lesz, mégis ott a remény, hogy a tavalyi év játékának folytatása ott lesz és felülmúlja a lehetetlent, a 2. részt. Noha a játék még be sincs jelentve, csupán némi utalás árulkodik a folytatás készültéről, ami azt engedi sejtetni, hogy a következő rész Rómába, Norvégiába és a Déli Sarkra kalauzol majd minket.

- Little Big Planet 2: a cím biztosan kint lesz az E3-on, amit pedig ígér, az az előző rész kreativitásának következő szintre emelése, ahol már nem csak pályákat készíthetünk majd, de a játékstílust is mi választjuk. Lehet egyszerű ugrálós, pályán végigrohanós, vagy verseny, lövöldözős, de akár szakács szimulátoros is.

- The Last Guardian: A Shadow of the Colossus felállított egy igen magas mércét, amit csak reménykedni tudunk, hogy az utód átlép. Egyébként jövőre blu-ray-en kijön az elődök feljavított változata, egy kis sztori ismétlés gyanánt, így aki eddig nem ismerte a kritikusok által imádott ICO-t és a Shadow of the Colossus-t, lesz lehetősége kipróbálni. A The Last Guardian E3-as jelenléte nem vehető még biztosra, de bízunk benne.

- Socom 4: pár hete került hivatalosan bejelentésre, és ehhez egy trailer is társult. Amit még tudni lehet, hogy a játékban 32 fős multiplayer mód lesz. E3-as megjelenés visszaigazolva.

- Gran Turismo 5: A biztosan jelenlevők közt van, bár már a megjelentek közt lenne a helye egy ideje. Reméljük a szeptemberi dátum már tényleg végleges.

- Infamous 2: A napokban kezdtek szivárogni róla az információk, annál többet pedig még úgysem tudunk, talán majd a show-n.

- Agent: Egy kémkedésre épülő nyitott világú játék a '70-es évekből, a Rockstar tálalásában.

- Resistance 3: A 2. rész már majdnem 2 éves, így várható némi infó ennek a címnek a folytatásáról is. A fejlesztések már bizonyosan javában folynak, de hogy hol tartanak, azt nem tudni. Talán az E3-on robban a bomba!

- Playstation Move: Bár ez nem egy videojáték, de ezek irányítását szeretné a Sony egy következő szintre emelni vele. Egész biztos nagy lesz a nyüzsi körülötte. Vajon hogy veszi a versenyt a konkurens Nathal néven futó kütyüjével? Az E3 jó alkalom lesz összemérni a kettőt...

- Final Fantasy 14: a játék várhatóan még idén jön PS3 exkluzív címként. Kb. egy hónapja a fejlesztők 65%-on álltak az MMORPG-jük fejlesztésével.

Összes oldalmegjelenítés