Vasember 2 [Iron Man 2, 2010]

Vasember... Egy a MARVEL elfeledett hőseiből. Több színben próbálták már visszahozni a nagyok árnyékába, de egészen 2008ig, sikertelenül. Ekkor mozikba került az első film, mely túlzottan nagy sikert ugyan nem aratott, de mégis kicsit belopta magát szívünkbe játékosságával, melyet legfőképp Tony Stark-ot alakító Robert Downey Jr. alakításának köszönhettünk.

Azóta eltelt két év, és megjelent a második rész. Bizony, ritkaságba megy ugyan, de fölülmúlja az elsőt.
Még játékosabb, még viccesebb, még inkább filmre próbál hasonlítani, de csak próbál. Rettenetesen átüt a mult rajzfilmsorozatának hangulata, tehát ebből kifolyólag nincsenek is igazán mély jelenetek, se eldurvult harcok. Minden csupán egy játéknak tűnik... Hát Tony Stark is így gondolja! ;)
Először is, megkell hogy említsük a film, vagyis maga Vasember sikere abszolút a technikai oldalán múlt. Egy ember, Robot páncélzatban. Nem egy sikersorozat alkalmazza ezt a kombót, gondoljunk csak a Transformersre, vagy a Power Rangers egykori sikerére.

Nem egy örökzöld film, nem is kötelező darab, kultuszfilmtől nagyon messze van, de pont a lazasága miatt egy kellemes péntek esti mozinak bizonyul. Nekem bejött!

De lássuk a Trailert:

- Royal

Összes oldalmegjelenítés