Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned - infók, trailer



Az illetékesek még a múlt héti E3-on mutatták be először mozgás közben a Disney és a Propaganda Games közös játékát, a Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned. A fejlesztők elmondása szerint egy filmszerű játékra számíthatunk, RPG elemekkel megfűszerezve, amely hatalmas Kalóz-univerzumban fog játszódni. A játékos egy bizonyos Sterling kalózkapitányt fog alakítani, aki a romlott világban próbál majd nevet, s hírnevet szerezni magának. Kapitányunk meglehetősen badass alak lesz, robosztus mozgással, a vállán pedig egy horgony található, mellyel az ellenséget látványosan megleckéztethetünk. A harcmodor természetesen két stílusból fog állni: lesz egy könnyű és egy neház támadás, s mindemellett különböző fegyvereket, pisztolyokat is használhatunk.



A fejlesztők elmondása szerint a játékos a történet legelején el lesz átkozva, de hogy mivel, és hogy mi sújtotta kalózunkat, arról részletesebben nem beszélt a Disney sem. A játék tartalmazni fog szárazföldi és tengeri összecsapásokat is, míg az RPG rész kicsit kidolgozott lesz, a kis és nagy döntéshozatalok befolyásolják majd a történet végkimenetelét is.
A Disney megerősítése szerint a teljes játékszoftver valamikor 2011 első félévében fog megjelenni PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. Készüljetek fel tehát a nagy kalandra, mert ezt ígérik a fejesek!

Összes oldalmegjelenítés