Dátumozva a Dead Rising 2


Annak ellenére, hogy a Capcom már korábban bejelentette, hogy október elsején fog megjelenni a várva várt Dead Rising 2, érdekesképpen ma előrukkolt új megjelenési dátummal, hiszen megerősítették, hogy az európai és ausztrál változat hamarabb kerül a boltok polcaira, mint az amerikai és a japán. A jelenleg is fejlesztés alatt álló DR 2 már szeptembertől kapható lesz PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra. hogy mikortól pontosabban? Olvassatok tovább...

Előtte természetesen meg fog jelenni augusztus 31-én a DR 2 előzményeit feldolgozó Case Zero is, mely Xbox exkluzív lesz (ár: 400 MS pont).

Tehát a Capcom legfrissebb jelentése szerint szeptember 24-től minden boldog konzolos tulajdonos kipróbálhatja a zombis, humoros hangvételű TPS játékukat, míg a PC társadalom szeptember 28-án vásárolhatja meg kedvenc boltjaikban a Dead Rising 2-őt. A fejlesztők ígérete szerint nem kizárt egyszerre egy időben a több, mint 6000 zombi jelenléte képernyőnkön. Az állítás szerint meg se fog recenni a PC és konzolos gépeken. Jól optimalizált lesz. Várjuk szeretettel!

Összes oldalmegjelenítés