Batman Arkham City - már játszható formában

A Rocksteady legfrissebb jelentése szerint a Batman: Arkham City (az Batman Arkham Asylum folytatása) már hihetetlenül gyorsan játszható formába került, s csak kisebb-nagyobb simításokat kell, hogy elvégezzenek rajta. A fejlesztők elmondása szerint már csak a történetet kell csiszolgatniuk illetve a nemrégiben bejelentett multiplayer módozatokat.



A folytatás már sandbox stílusban fog virítani, így Batmannel lehetőségünk lesz bejárni az egész Arkham kerületeit, amolyan Just Cause 2 stílusban. Szerencsénkre a terület megnövekedésével egyenes arányban nő a játékidő is, hiszen főküldetések mellett számtalan mellék missziók is szerepet kapnak az Arkham Cityben. A pletyka szerint a teljes játékban kooperatív támogatás is lesz, amelyben vélhetőleg a Macskanőt irányíthatjuk.



A játékmenet fogja hozni az előzőét, változatosság fogja jellemezni, nem egyszer lesz olyan alkalom, amikor lopakodnunk kell majd a fősztori során. Szóval az előző rész minden jó tulajdonságait megtartják.



Sefton Hill szerint az Arkham City játéktere 4-5-ször nagyobb lesz az Arkham Asylum bejárható területéhez képest, de az előd annyiban különbözik, hogy nem nevezhető sandbox játéknak. A teljes játék 2011 őszén fog megjelenni rendkívül részletes grafikával PC, Xbox360 és PS3 platformokra a Warner forgalmazásában.

Összes oldalmegjelenítés