Hydrophobia - dátumozva


A Dark Energy Digital ma jelentette be, hogy a legújabb játékuk, a Hydrophobia az Xbox Live rendszeren szeptember 29-én fog megjelenni, s egy darabig természetesen XBLA exkluzív lesz, amelyre a Microsoft külön felhívta a figyelmet a sajtónak, hogy nagyon büszkék ezekre az arcade játékokra, hiszen nem elég, hogy jók a fogadtatása, de még hasznot is termel nekik.

A fejlesztők a Hydrophobia játékot trilógiára osztották fel, melynek az első része, vagy első epizódja 15 euró vagy 1200 MS pont árkategóriában lesz kapható. A teljes játék a 3 résszel együtt még az elkövetkezendő 12 hónapban ki fog egészülni. Így valószínűleg négy havonta fogunk kapni új részeket a játékhoz, amit kizárólag letöltve szerezhetünk majd be. Értelemszerűen egy év múlva kapjuk meg egy egész játékot.

A fejlesztők további elmondásuk szerint az első rész több órás single player élményeket fog tartalmazni. A sztori szerint egy nagy hajót támadtak meg a terroristák, s miközben süllyed, úgy kell elmeneküljünk női főhősünkkel, akinek vízfóbiája van. A játék természetesen tartalmazni fog ezen kívül számtalan kihívást, achievementeket és ranglistát is. Az egész produktumban a vízé lesz a főszerep, ezt a fejlesztők nagyon hangsúlyozták a nagyérdeműnek.

Az Eurogamer szerint a teljes játék valószínűleg idővel kap dobozos verziót is. A PC és a PS3 változat pedig még év végéig meg kell, hogy jelenjen a boltok polcain vagy a Steamen/PSN-en.

Összes oldalmegjelenítés